Freelancer and Upwork SEO Level I Exam Answers

Home/Freelancer and Upwork SEO Level I Exam Answers

Freelancer and Upwork SEO Level I Exam Answers

Question 1. Where do search engines look for content inside an iframe?
Answer: The Anchor Text

Question 2. Besides Google which search engine uses page rank?
Answer: No other search engine uses page rank algorithm

Question 3. In which part of HTML page is the least important area to have keywords?
Answer: Meta Keywords

Question 4. Indexing of which of the following sites is guaranteed by google?
Answer: The one that abides by the Google webmaster guidelines and regularly refreshes content

Question 5. Which search engine allows “nocontent” attribute?
Answer: Yahoo!

Question 6. How many factors does Google use to to determine search engine ranking?
Answer: There are more than 200 factors that Google uses

Question 7. What is meant by LSI?
Answer: Latent Semantic Indexing

Question 8. Search directories like Yahoo and Dmoz are maintained by?
Answer: Human Moderators

Question 9. Which search engine accepts payments for consideration of pages in their organic results?
Answer: Coming Soon

Question 10. What is a landing page?
Answer: The section of a website accessed by clicking a hyperlink on another web page, typically the website’s home page.

By | 2017-11-05T11:56:58+00:00 August 1st, 2016|Categories: Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Read previous post:
International Targeting in Google Webmaster

Google comes up with yet another update in Webmaster after the rendering of […]

Close